Naše usluge

Istražite usluge iz našeg asortimana. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

Uređenje i održavanje zelenih površina

Imati vrt je veoma lijepo, ali i vrlo izazovno. Lokalna klima predstavlja veliki stres za biljke i travu. Prevruće ljeti i hladno zimi. Da ne govorimo o raznim biljnim bolestima koje to prate.

Uz to, nije uvijek lako pronaći vrijeme za kvalitetno i temeljno održavanje svih dijelova vrta. Kombinacija našeg iskustva s podrškom za hortikulturu osigurava prekrasan vrt tijekom cijele godine. Najviše od svega, mir za vlasnike da uživaju u svom vrtu s obitelji i prijateljima.

Usluga uređenja:

  • Sadnja drveća i ukrasnog grmlja
  • Sadnja živih ograda
  • Sijanje trave ili postavljanje travnih tepiha

Usluga održavanja:

  • Sezonska rezidba biljaka
  • Održavanje i rezidba živih ograda
  • Košnja i održavanje travnjaka

Proizvodnja i prodaja biljaka

U rasadniku Stella Floris, smještenom na jugu Čakovca, na 7.500 čvm nudimo vam preko 100 vrsta ukrasnog bilja (drveća, grmlja, živica, cvijeća i td.) od kojih jedan dio iz vlastite proizvodnje.

Posjetite naš rasadnik i istražite biljke u ponudi.

Najam biljaka

Stella Floris nudi širok raspon grmova, biljaka i drveća za iznajmljivanje, opskrbljujući događaje, izložbe, filmske setove, vjenčanja, zabave i predstave diljem zemlje. Kod nas možete unajmiti žive biljke za jednovečernji događaj ili duži period (zima / ljeto).

Za uslugu iznajmljivanja po mjeri za velika događanja, kreativne projekte ili snimanja fotografija, preobrazit ćemo vaš prostor koristeći izbor našeg drveća, grmlja i cvijeća. 

Kontaktirajte nas sa svojim zahtjevima za događaj i jedan od članova našeg tima će vas nazvati oko detalja i dogovora, možemo li raditi s vama na vašem projektu.

Savjetovanje

Stella Floris nudi uslugu za svakoga, bez obzira na veličinu vrta. Naša misija je pomoći svojim klijentima da dobiju najbolje od svog vanjskog prostora. Ako ne tražite potpuni redizajn, ali biste željeli pomoć i savjet da izvučete najbolje iz svog postojećeg vrta, savjetovanje o vrtu će vas uputiti na pravi put.

Savjetovanje može biti vezano uz:

  • Možda biste željeli preoblikovati sadnju u određenom dijelu vašeg vrta
  • Možda biste željeli da pogledamo vaš vrt iz dizajnerske perspektive i damo preporuke za poboljšanja
  • Možda biste željeli savjet o sadnji kako biste privukli divlje životinje
  • Ili možda želite pomoć i savjet kako najbolje održavati svoj vrt.

Bez obzira na vaše zahtjeve, prilagoditi ćemo svoju uslugu kako bih osigurali vaše zadovoljstvo.

Cijena sata savjetovanja iznosi 60 eur, uz unaprijed rezervirani termin telefonom, a po savjetovanju, u istom iznosu savjetovanja možete odabrati biljke iz našeg rasadnika koje ćete ponijeti kući. 

Za savjetovanja u vašem dvorištu, naplaćujemo dolazak na teren prema dogovoru.